Säker & Rolig 2-i-1 Potträningssits med Stege

Säker & Rolig 2-i-1 Potträningssits med Stege

1099 kr

Barns 2-i-1 Potträningssits med Stege

Justerbar, Säker och Bekväm

Gör potträningen enklare och roligare för ditt barn med vår 2-i-1 Potträningssits med Stege för barn. Utformad med både föräldrar och småbarn i åtanke, denna allt-i-ett potträningslösning kombinerar komfort, säkerhet och bekvämlighet för att stödja ditt barn genom varje steg av toalettträningen.

Huvudfunktioner:

  • 2-i-1 Design: Denna mångsidiga potträningssits fungerar både som en fristående potta och en säker toalettsitsadapter, vilket gör övergången till den stora toaletten smidig och stressfri.
  • Justerbar Stege: Den integrerade stegen ger ditt barn självförtroende och självständighet att använda toaletten på egen hand. Med justerbara höjdinställningar passar den de flesta standardtoaletter och säkerställer en perfekt passform när ditt barn växer.
  • Halkfri Säkerhet: Utrustad med halkfria kuddar på basen och stegstegen erbjuder denna potträningssits maximal stabilitet och säkerhet, förhindrar halkning och ger ett säkert fotfäste.
  • Ergonomisk Komfort: Den konturerade sitsen och ryggstödet är utformade för att ge maximal komfort, uppmuntrar längre sitttider och gör potträningen till en mer behaglig upplevelse.
  • Lätt att Rengöra: Den släta, avtagbara sitsen är lätt att rengöra, och den hopfällbara designen möjliggör snabb förvaring, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna hushåll.
  • Rolig & Engagerande Design: Med ljusa, barnvänliga färger och en lekfull design kommer denna potträningssits att locka ditt barns intresse och göra inlärningsprocessen rolig och engagerande.

Perfekt för småbarn som är redo att ge sig ut på sin potträningsresa, denna 2-i-1 potträningssits med stege erbjuder en säker, stödjande och trevlig upplevelse för både dig och ditt barn. Ge ditt barn det självförtroende de behöver för att behärska potträningen med denna praktiska och roliga lösning.

Skriv din recension
Add your review

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *