Gräsluftnings-sko, trädgårdsgräsluftning – Gräsluftar

Gräsluftnings-sko, trädgårdsgräsluftning – Gräsluftar

339 kr   678 kr

(7 kundrecensioner)

Förbättra hälsan och skönheten i din gräsmatta genom att använda dessa gräsmatta luftare för att skapa små hål i marken och låta luft, vatten och näringsämnen nå rötterna.

Jordluftning är avgörande eftersom det tillför syre till jorden och främjar kraftig och hälsosam rotväxt. Dock uppstår flera utmaningar:

Manuell jordluftare tar lång tid.

Att använda en borrmaskin för jordluftning kräver en färdighet som inte alla har.

Jordluftningsmaskiner kan vara dyra.

Undvik dessa problem med våra gräsluftningsskor Walk-N-Grow. Sätt bara på dem över dina befintliga skor, fäst dem med spännet och gå över din gräsmatta för att lufta marken. Spetsarna tränger djupt in i marken och perforerar den perfekt medan du går eller klipper gräset.

Kundrecensioner

4.71
7 recensioner
Lars E
Fantastisk produkt! Jag var skeptisk först, men efter att ha använt dessa gräsmatteventilatorskor ser jag en enorm skillnad i min gräsmatta. Starkt re...More
Fantastisk produkt! Jag var skeptisk först, men efter att ha använt dessa gräsmatteventilatorskor ser jag en enorm skillnad i min gräsmatta. Starkt rekommenderat!
Anders M
Enkel att använda och verkligen effektiv. Min gräsmatta ser friskare ut än någonsin. Jag är mycket nöjd med det här köpet.
Bjørn S
Dessa skor är livräddare! Jag behövde ett sätt att lufta min gräsmatta utan att behöva hyra en dyr maskin. Dessa gjorde jobbet snabbt och enkelt!
Gräsluftnings-sko, trädgårdsgräsluftning - Gräsluftar photo review
Magnus H
Otrolig produkt! Jag har använt dem flera gånger nu, och jag kan redan se förbättringar i min gräsmatta. Jag kommer definitivt att rekommendera dessa ...More
Otrolig produkt! Jag har använt dem flera gånger nu, och jag kan redan se förbättringar i min gräsmatta. Jag kommer definitivt att rekommendera dessa till alla!
Gräsluftnings-sko, trädgårdsgräsluftning - Gräsluftar photo review
Ole J
Jag är imponerad över hur enkla de är att använda. De är bekväma att gå i och gör ett fantastiskt jobb med att lufta gräsmattan. Mycket nöjd!
Gräsluftnings-sko, trädgårdsgräsluftning - Gräsluftar photo review
Henrik K
Min gräsmatta har aldrig sett bättre ut! Dessa skor gjorde en stor skillnad. Tack för en fantastisk produkt!
Gräsluftnings-sko, trädgårdsgräsluftning - Gräsluftar photo review
Kristian L
Jag älskar dessa skor! De sparade mig tid och pengar eftersom jag slapp hyra en luftningsmaskin. Min gräsmatta ser fantastisk ut nu!

Skriv din recension
Add your review

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *